top of page

Håndlaget auragraf & sjelenavn inkl notatene

kr. 2.200 pluss porto i Norge str.: 30 x 40 cm / kr. 2.500 pluss porto i Norge str.: 40 x 40 cm

(språk: norsk

eller engelsk)


Auragraf & Sjelenavn ditt personlig sjelebilde

1) kr. 2.200 (størrelse 30 x 40 cm inklusiv passapartour) med sjelenavn og notatene personlig formidling til din sjel. NB! Ingen CD eller lydfil. 

2) kr. 2.500 (størrelse 40 x 40 cm inklusiv passapartour) med sjelenavn og notatene personlig formidling til din sjel. NB! Ingen CD eller lydfil

* pakken er så stor derfor får sporingsnummer fra Alison, se etter lapp fra postkontoret v henting - 

En auragraf er et symbolsk bilde laget via kommunikasjon med åndeverden i henhold til intensjon om hvem den skal lages til. 

Sjelenavn: Via å meditere på energien din får du beskjed om hvilken sjelenavn du har - samt en del informasjon om hvorfor - din vei i livet åndelig og personlig, det som komme til en medium via formidling fra åndeverden. Notatene sendes i posten (ingen CD eller lydfil)

kr. 1.200 hvis du ikke vil ha auragraf med

NB: Jobbe ikke med spådom, det er en mye dypere kommunikasjon direkte til sjelen din enn til dine mentale fysisk tanker kan relatere seg til. 

Meget populær med gjensidig tillit fra medium - deg - og åndeverden.

Bestillingen av ditt Åndeteam (kr 1.700), husk at Åndeteamet ditt er ikke dine pårørende i Sommerland, det er ånd som har kommet for å hjelpe deg med din sjeleutvikling.

Din Åndelig Veileder har vært med deg siden du var født og dine hjelpere har kommet i diverse tider i livet ditt. Alison fortelle om hvordan de ser ut, navn på de, hvor de bodde i sine tidligere liv, hvorfor hjelperne har kommet og om de eventuelt ha tenkt å være hos deg. Du får lydfil (IKKE CD) og notatene. Viktig at du kan laste ned via APPen FILEMAIL for å hente lydfilen. <notaene sendes="" i="" posten="" til="" deg.="" meget="" viktig="" at="" du="" kan="" laste="" ned="" Filemail, det er mye mer info av det Alison formidler på Lydfil enn i notatene. 

Bestilling : Vennligst oppgi ditt navn

mobilnr. i tilfelle eposten er feil*

E-postadresse*

Postadressen

Ønsker å bestille*

bottom of page