organisasjonsummer: 926 642 855

aimstudio

Mystiker / Designer 


Håndlaget auragrafer inklusiv personlig CD / lydfil /notatene med sjelenavn
kr. 1.950 portofritt i Norge str.: 30 x 40 cm
(språk: norsk)
eller
kr. 2.250 portofritt i Norge str.: 40 x 40 cm

kontakt: [email protected]

Auragraf & Sjelenavn ditt personlig sjelebilde


1) kr. 1.950 (størrelse 30 x 40 cm inklusiv passapartour) prisen portofritt i Norge inkludert CD med sjelenavn, notatene og lydfil personlig formidling til din sjel - porto betalt av aimstudio - NB!  v henting på Avaldsnes kr. 1.750


2) kr. 2.250 (størrelse 40 x 40 cm inklusiv passapartour) prisen portofritt i Norge inkludert CD med sjelenavn, notatene og lydfil personlig formidling til din sjel - porto betalt av aimstudio NB! ved henting på Avaldsnes - kr. 2.050


* pakken er så stor derfor får sporingsnummer fra Alison, se etter lapp fra postkontoret v henting - 


En auragraf er et symbolsk bilde laget via kommunikasjon med åndeverden i henhold til intensjon om hvem den skal lages til. 


Sjelenavn: Via å meditere på energien din får du beskjed om hvilken sjelenavn du har  - samt en del informasjon om hvorfor - din vei i livet åndelig og personlig, det som komme til en medium via formidling fra åndeverden. Det som er nytt mht å snakke inn på opptak er at Alison jobbe direkte, dvs via mediumskap i en endret bevissthetstilstand / transe lignende tilstand. Varigheten av CD er fra 30 - 60 minutter. 

kr. 950 hvis du ikke vil ha auragraf med


NB: Jobbe ikke med spådom, det er en mye dypere kommunikasjon direkte til sjelen din enn til dine mentale fysisk tanker kan relatere seg til. 


Meget populær med gjensidig tillit fra medium - deg - og åndeverden / akasha / englene / mestrene.

Takk for at du kontaktet oss. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig
Ups! Det oppstod en feil.
klikk her for å prøve igjen.